31/1

Grattis Sanna på 21-årsdagen!

Ikväll blir det middag och Joe Labero show på Hamburger börs, ska bli roligt! Hinner inte skriva så mycket mer nu. Ha en bra lördag allihop. p&k från mig!

listjäkel

Matvanor:
Bästa maträtt?
 Kött, potatis och god sås. Sushi. Grekiskt.
Bästa dryck? Cola, mjölk, bubbelvatten
Hatdryck och -maträtt? Öl. Gröt.
Bästa alkoholdryck? Ett vitt gott vin sitter aldrig fel.
Använder du smör på smörgås? Ja, antingen det eller mjukost
Smågodis eller färdiga påsar? Färdiga påsar
Favoritglass? Är inget stort fan av glass, men piggelin på sommaren är gott


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Det är verkligen helt olika - ibland massor, ibland nästan ingenting.
Har du mer skor än kläder? Nej
Favoritplagg? Just nu är det min oversizekavaj
Hatplagg? Knästrumpor är jag inte så förtjust i

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
Pluggar
Vad vill du bli? Socionom
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Just nu, nej. Förhoppningsvis gör jag det snart när jag fått komma igång.
Är lönen viktigast? Nej, att trivas och att brinna för det man gör anser jag vara viktigast.

Boende:
Lägenhet eller hus?
Radhus
Framtidsplaner med boende? Lägenhet på södermalm
Litet eller jättestort? Lagom
Drömboende? Under de kommande år (dvs utan barn) lägenhet på söder. Sedan vill jag bo i hus i kanske Bromma eller Nacka.
Landet eller mitt i stan? Gärna mitt i stan utan barn, men med barn väljer jag en närförort.
Mysigt eller sterilt? Om mycket vitt, svart och rena ytor är sterilt så gillar jag det.

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Nej
Är otrohet okej? Nej, inte enligt mig
Älskar du någon? Självklart
Betyder familjen mycket för dig? Väldigt mycket
Är du lojal? Ja
Tycker du om att dricka dig full? Jag tycker om att festa, men full behöver jag inte bli.
Hemmafest eller krogen? Olika. Men hemmafester är helt klart underskattat och något man lär sig uppskatta igen när krogen inte längre känns lika spännande.


träning

Ikväll blev det träning igen. Jag är riktigt stolt över mig själv, har kommit igång och tränar nu minst 4 ggr i veckan. Det är inte så illa pinkat, och jag känner bara att det är roligt. Jag strävar inte efter att gå ner i vikt, snarare tvärt om, ska bli en stark och välmående Jennifer. Som förr. När jag kom hem satt mamma och tittade på ett program som handlade om fetma i USA. Jag blir faktiskt chockad. Stackars, stackars barn som uppfostras med att det är helt okej att proppa i sig mängder av socker, godis, glass, friterad mat, vitt bröd, majonäs och läsk var eviga dag. Små barn äter vad dom får äta, allt ansvar ligger hos föräldrarna. Dock verkar dom vara väldigt okunniga. Tror dom är nyttiga och hälsosamma om dom tar en skiva vitt bröd med jordnötssmör på istället för friterad mat, helgalet. Snacka om brist på kunskap. Stackars barn, vilka förutsättningar vissa har. Klart dom blir tjocka.


Nåja. Nu blir det sova. hejsvejs

Erik och Robert



Idag är det Eriks 21-årsdag. Önskar du hade fått uppleva den också.

Det är också 9 månader sedan Robert gick bort.

Tänker på er varje dag och önskar jag kunde spola tillbaka tiden och ändra på tillfälligheterna som släckte ljuset. Vila i frid änglar.

onsdag

Idag har det pluggats och dansats. Inga ord kan med rättvisa tala för hur stolt jag är över dom små liven som dansar hos oss, så otroligt duktiga. Den timmen är den snabbaste på hela veckan och när det är dags att gå hem tar det emot. Så härligt att få släppa allt annat och bara tänka dans. Jag behöver inte ens tänka på mig själv, utan på alla fina och duktiga tjejer om lyhört och uppmärksamt lär sig nytt och ständigt utvecklas. Så fint.

Nu ska jag hoppa i säng, torsdag imorgon redan! I helgen ska jag på Joe laberos show.

so long. kram och så.

lite sommar vore på sin plats


hej å hå

Med lättat hjärta (har fortf svårt att förstå att jag fått ett G i matte B) ska jag om ett tag hem till prinsen, äta gottis och se film. Imorgon ska jag ta tag i körkortsteorin, pluggapluggaplugga. Det är dags nu. Har inget tillstånd till att övningsköra ännu pga epilepsin, men det kommer. Kan lika gärna ligga steget före och kunna teorin någolunda innan jag sätter mig vid ratten.

Dålig bloggning av mig på sistone, har ingen vidare inspiration alls. Kanske blir ändring, vem vet!

puss så länge.


:D

En historisk dag, jag klarade matte B kursen!!!! Är så himla glad. Som mamma sa, in med skumpan i kylen. Hihi. Åh, vad roligt :D Verkar säkert löjligt för vissa, men för mig är detta stort. Jag trodde aldrig jag skulle klara det.

<3

Sitter i min säng, lyssnar till en av dom vackraste låtar jag vet, No air. Den påminner om smärta och hopplösthet. Det ofattbara. Sorgliga tider. Hejdlösa tårar. Kramar. Tröstande ord. Den där känslan av hjälplöshet tränger sig på så fort jag hör den här låten. Jag vill gömma min vän i en koja av massa mjuka kuddar och filtar, isolera henne från allt det onda och få henne att glömma allt det dåliga. Om så bara för en stund. Klappa på hennes huvud, torka hennes tårar, lova henne att allt kommer bli bra tillslut. Låta henne andas utan att det gör ont.

Livet är inte rättvist.


sommar



Vill ha sommar nu med en massa roliga, mysiga och galna kvällar.

torsdag

Idag stack jag hem till Jenifer och pluggade matte. Sötnosen som alltid ställer upp! Vi gick en riktigt lång promenad innan (svinkallt) och köpte med oss massa gottis och sedan gick pluggandet faktiskt helt okej.

I morgon är det fredag. Över helgen sticker jag, K och hans familj upp till Bjursås för lite skidåkning, ska bli väldigt mysigt.







<3

Två år av kärlek
12/1


you make me feel

dans

Jösses, den här helgen har gått grymt fort. Har blivit lugnt med tanke på att jag fortfarande inte är riktigt frisk. Middag, mys och Lets Dance i fredagssåklart. Favoriten blev som jag redan innan anade Laila. Även Magdalena Graaf tycker jag gjorde ett riktigt bra jobb. Blondinbella är ju ambitiös och positiv, men ibland räcker inte riktigt det. Någon naturlig danstalang är hon än så länge inte. Det var alldeles för klumpigt och ansträngt.

Idag var det möte och efter det har jag och S ägnat dagen åt koreografi. Det har gått hur bra som helst och på onsdag kör vi igång.

Förresten, någon som vet hur Ginas jeans är i storlekarna? Små, stora? Om jag normalt har 24/25, kan jag ha ginas 24:or då? kramendamen.


fredag

Fredag! Nice. Ikväll blir det sushi och lets dance såklart. K kommer farande om ett tag. Min kväll blir inte spec spännande, men väldigt mysig och avkopplande. Allt jag orkar med efter denna hemska förkylning. Ha en fin kväll och må så gott.
 
p&k från mig

vår. sommar. nu.

Sitter och tittar på min vackra oversizekavaj. Hur lockande är det inte att slänga på sig den över en stor t-shirt till bara, bruna ben, solglajjer och klackar. Vääääldigt väldigt lockande....Jag gillar inte vinterkläder längre. Hatar koftor. Dessutom hatar jag att vara blek. Lite vår och sommar nu tack. Det skulle verkligen sitta på sin plats.

Typ såhär.. Fast utan strumpbyxorna då, för det är jag också så himla trött på just nu.

fortfarande sjuk

Torsdag idag och fortfarande sjuk. Så otroligt tråkigt att inte kunna göra något. Jag och K är sjuka tillsammans, så får iaf sällskap. Måste säga Grattis till min bästa vän Jenifer som kom in på högskolan hon ville! Stolt över dig snutt. Snart är du hemma i Stockholm också, saknar dig.

Nej, nu ska jag ta mig en liten kort promenad. Ha en bra dag!

atjo!

Idag har jag suttit inne och snorat, hostat, knaprat alvedon och halsabletter. Kul va? Vaknade vid 5 i morse av hög feber och en hals som smärtade nåt grymt. Har hunnit fundera mycket idag, jag kommer kanske att ta till drastiska förändringar. Skolan börjar om några dagar, men jag är inte alls säker längre. Det är alltså bara komvux det gäller, ingen högskola ännu. Men det känns tråkigt, jag vill jobba, tjäna pengar och kanske ut och resa. Högskoleprovet blir det till våren iaf, och jag funderar på om det får räcka för tillfället. Man måste ha motivationen till 100 %, annars blir det nog bara pannkaka.

Sedan har jag haft tid att ägna mig åt något roligt också, nämligen dans. Drar igång som danslärare igen om en vecka, ser så mycket fram emot det. Något som verkligen har saknats i mitt liv på sistone. Hade ingen ork till det fysiska, men en hel del planering och att ta fram låtar. Roligt. Har du något förslag på låtar du gillar att dansa till, hojta till vetja!


saknar



Allt som fattas är min bästa vän och lite sommar. <3

förkyld

Har gått och blivit tokförkyld, låter som en hel karl när jag pratar, haha. Uschusch. Är hemma hos K och strax blir det lunch och efter det en promenad. Mer spännande än så lär min dag inte bli med tanke på hur jag mår. Blö.

Hoppas ni mår bättre än mig, kram

dragkedjor



Dagen har jag och K ägnat åt lite shopping. Rean var usel som vanligt, men lyckades iaf hitta en topp jag kollat på tidigare till halva priset. Dragkedja i ryggen hela vägen, mycket snygg. Sedan hittade jag vad jag letat länge efter, en skinnjacka i MC-stuk som är kort! För ett tag sedan köpte jag en oversizekavaj och har en känsla av att den och den korta skinnjackan kommer bli två av vårens och sommarens mest använda plagg för min del.

fredag

Kändes som måndag i morse när jag vaknade och skulle sticka iväg till jobbet. Glad blev jag när jag kom på att det är fredag! Helg igen om några timmar. Fantastiskt. Jobbar sista schemalagda dagen idag, sedan börjar skolan om ett par dagar. Kommer förhoppningsvis kunna få jobba lite strödagar också framöver.

Denna helg blir lugn. Jag och Kim tänker börja fredagskvällen med middag, bubbelbad och massa vindruvor. Därefter blir det väl film eller tv om det finns något bra att se. Behöver ta det lugnt och bara vara känner jag.


2009

Hej 2009! Kortfattat; bra nyårsafton. Outfiten såg ut såhär:



RSS 2.0