lördag

hrmmmmff.

Troligen blir det middag hos Emma ikväll och efter det utgång. Just nu är mitt humör lite halvtaskigt så vi får se hur det blir med allting. VARFÖR ska man alltid behöva bli besviken? Jag önskar jag vore iskall och inte brydde mig.

fredagens




kavaj, randig tröja - h&m
tights - gina tricot
skor - converse (fick dom av m idag, tjoho!)
tygväska - weekday

utdrag ur Jenifers dagbok 2006.

" Torsdag 6 Juli 2006 -

Jennifer & Sara har varit här ända sedan i tisdags nu, det har varit hur mysigt som helst! Igår var vi först och badade och senare mot kvällen gick vi ned mot hamnen där vi åt middag på Trossen. Därefter satt vi nere på strandpromenaden en stund och sen jäklar var det road trip ;D Haha, det var verkligen en lyckad kväll flickor! Idag har vi legat på Tofta och stekt, varit hur mysigt som helst. Så nu ska vi snart gå ner mot stan hade vi tänkt. Ni ska bara veta hur glad jag är att ni är här och får mig på andra tankar.
"


Gotland sommaren 2006. Utomlandsvärme. Bästa vänner. Fest. Mys. Bad. Sol. Ta mig tillbaka.


dance camp


Emma och Emelie




Vi kan också!



Vi tanter



Paus!



Emelie, jag och Nathalie på ett hörn



Therese




Pose!




Öva!



Söta tjejer!



NI ÄR HELT FANTASTISKA ALLIHOPA! Tack för en underbar vecka!

bilder!

Godmorgon! Dans står på schemat idag igen. Så roligt att ha en hel vecka full med dans och härligt sällskap! Här kommer lite bilder från igår. (Tänkte att det kunde vara kul för er danstjejer som läser!)


Gruppbild på några av oss


Emma och Emelie


Vi kramas


Vi fick choklad! :)


Uppvärmning


Haha. Linnea och Therese


Tjejernas hatmoment ;)


Tränar stegkombinationer på diagonalen


Hopp!


Tjohoo!


Emelie och Emma


Tjejerna övar med kavajerna på


Öva, öva, öva


Shake it!

Av någon anledning

Blir jag så mycket klokare efter en långpromenad med Emma. Eller jag ser allt klarare, det blir tydligt allting. Man borde inte vara så snäll hela tiden, man borde se till sitt eget bästa. Alltid. Bry dig bara om dom som bryr sig om dig tillbaka. Visas avtagande intresse, låt det vara. Yes. Here we go then.

onsdag

Idag har jag varit uppe på skolan och planerat lite med studievägledaren. Så snäll och bra verkligen. Vi dubbelkollade mitt godkänt i Matte B så jag fick se det med egna ögon, och jag lovar, känslan var obeskrivlig. ;) Efteråt träffade jag Isabelle och slingade även håret. Blev kanon, bara en lite uppfräschning av utväxten.

Nu ska jag äta riesen. puss då.

träna för kroppen, käka för själen


jag och emsan myser i vasaparken, sommaren 2007

Ska strax iväg och träna, blir mycket sånt idag. Bra dock med tanke på semlan och det godiset jag tryckte i mig efter middagen. Men det var bra för själen, jag blev alldeles lycklig efteråt. Haha, vad tragisk jag låter. Snart kommer Emma och Sara förbi, ska byta om till dess. Just det, grattis Emma! Jag är stolt över dig, det kommer att bli SÅ BRA.


dans

Dans hela dagen idag igen med småtjejerna som iof inte är så små längre. Dom är så duktiga så ni anar inte! Nu kanske ni läser det här också, hejhej på er isåfall! ;) Ni är bäst. :) Om varje dag vore som dessa på sportlovsveckan skulle jag vara helnöjd!

Konversation mellan mig och dans-emma:
Jag: Tjenare Emsan!
Emma: Känner du dig ensam?
Jag: Va? nej? vadå?

haha!


Nu ska jag ta och ringa komvux och sedan köpa semlor med Sara. Mums!


besvikelse

.. är en hemsk känsla tycker jag. När man liksom förväntat sig lite för mycket utav en annan människa. En nära vän. Jag skulle absolut aldrig kalla mig naiv i vanliga fall, snarare lite åt andra hållet, men nu har jag nog varit aningens naiv må jag säga. Inte bra, inte bra...


minns det som igår...

















Hur underbart? Klockrent. Allt var helt perfekt.
I år är det Isabelles tur och jag har paxat en plats på flaket! ;) Woho!



bra kväll

Körde en helkväll igår med bästa Sarorna. Mycket trevligt som vanligt, kan inte bli mycket annat med så bra sällskap. Började med middag på Jensen, vidare till Ego, vidare till Magenta och avslutade hos Saras vän i Vasastan. Hann med en vurpa som gjorde att min ena arm nu förmodligen ser ut som Saras vattenfyllda brottararmar nästan!! Illa alltså. Fick skjuts hem av min gulliga pojkvän, var hemma runt 5 halv 6 och somnade vid halv 7. Vid ett skulle jag befinna mig hos mormor och morfar eftersom mormor fyller år idag. Var segt, men mysigt. Käkade smörgåstårta och lattjade med kusinerna.

Imorgon är det dans hela dagen, jag klagar inte! Eller jo, det gör jag. Har förbannat ont i armbågen... Hur ska detta gå?










:)


Underbar liten skapelse.

bättre dag

Denna dag blev mindre apig än gårdagen. Tur var väl det! Tänkte träna idag igen, men eftersom alla mina lata vänner bangade så gjorde även jag det! ;) Skyller på dom alltså. Stack hem till Emma istället och satt och planerade inredning till hennes lägenhet! Ja, hon ska flytta och det är galet! Det blir bussavstånd mellan oss vilket kommer kännas rätt sjukt. Men mkt roligt, för där kommer jag spendera mkt tid! :D

Söta Sara ringde också, på lördag får man äntligen träffa henne! Allt för länge sen. Ser jag fram emot. I morgon blir det middag och mys med Kim, funderar på att laga mat. Hmmm. Eller?..

Nu, bingen. hejsvejs!

Ett tips!

Jag har en väldigt blandad hy. På sommaren är den helt felfri, inte en blemma nånstans och inget smink behövs egentligen. På vintern blir den dock ibland torr, irriterad och känslig. En bekant tipsade mig om en mineralfoundation i puderform som jag dessutom hört jättemycket bra om. Den kommer från http://www.sheercover.se/. Superbra verkligen, den har gjort min ny lika bra nu som den är om somrarna. Resultatet blir jättefint och det är ju trevligt att veta att man inte täpper till med en massa dåliga saker, utan bara lägger på ett tunt lager av mineraler. Mycket bra, denna kommer jag inte vilja vara utan i fortsättningen. Har använt den i ca en månad nu och burken verkar räcka väldigt länge.


199:-

Jag beställde i färgen "Buff" och den passade mig perfekt. Ganska "vanlig" ton.

sara



Tack för dom underbara orden sötnos.
Alltid du och jag!

shitday.

Vilken jävla apdag. Är så trött på vissa saker att jag vill kräkas. Mitt psyke orkar inte, det brister och jag blir galet förbannad. Gör bäst i att hålla mig borta från allt när det känns såhär.

Mitt i all skit bjussar jag på en sommarbild på mig och min mor.


träning

Nyss hemkommen från ett träningspass. Jag börjar känna mig riktigt stark i kroppen nu, har fått synliga muskler igen och orkar mycket mer än förut. Känns skitbra. Nu tränar jag 3-5 ggr/vecka. Jag och Sanna fick med oss Emma idag också, woho. ;)


Nej, sova vore nåt. kramen.


converse


bild: modette

Malin mailade mig och talade om att hon köpt vita converse till mig. Gulliga hon. Känner på mig att jag kommer bosätta mig i dom i vår... Längtar tills hon kommer hem om någon vecka!

helgen



en glad bine


emma och jag

I fredags var det dags för Bines överaskningsfest. Alla hennes närmaste samlades i en bowlinghall och överaskade henne när hon blev ditlurad. Väldigt roligt då hon inte hade lyckats lista ut hemligheten. God mat, bowling och sedan party för dom som orkade. (Jag var inte en av dom, haha). Vid 12 var bowlingen över och då räckte det gott och väl. Fick skjuts av Kenny hem till Kim där han och Jonas var. Satt och pratade tills vi däckade i princip. Lördagen var jättemysig. Jättegod middag, fruktsallad och film. Mycket mysig alla hjärtans dag. Nu är det dags för att sova, är helt slut. Sov fint. puss

S

With all of my heart
you know, I'll always be right there

gårkvällen

Igår blev det en väldigt fullspäckad dag. Var hos Jossan, stressade hem och till dansen, stressade vidare in till stan för att fira B. Mycket lyckad kväll måste jag säga, hade sjukt roligt. Idag mår jag sisådär, men det var det värt. Ska dricka lite kaffe med Emma och Bine om ett tag, ska bara samla lite krafter innan jag kilar ut i solen.




 




onsdagens



klänning och jeansskjorta från gina tricot


Nu ska jag dra till Jossan och fika, hon är hemma från Kina nämligen. puss

<3

Grattis på födelsedagen vännen!


aj

Denna dag har jag lyckats hälla kokhett vatten över mig. SMÄRTA säger jag bara. Satt och höll i en tekopp, precis nykokat från vattenkokaren, var alldeles för varmt för att börja dricka. Råkade stöta till mig själv på nåt konstigt sätt och skvimpade ner en skvätt på bröstet. Skrek rakt ut och mindes att man ska skölja i minst 20 min i svalt vatten för att minska brännskadan så mycket som möjligt. Så i en kvart åtminstone stod jag och sköljde hela kroppen i kallt vatten. Om jag frös? Jo. Men tror jag lyckades rätt bra, det är bara lite rött kvar. Men det svider rejält... Klumpig man är ibland alltså. Men tror faktiskt det hade blivit mycket värre om jag inte sköljt sådär länge som jag gjorde.

För övrigt har jag tagit en promenad och en kaffe med Sanna och Emma. Gjorde upp finfina planer! Kommer bli toppen.

Godnatt!

nitar





Dessa shorts finns nu hos Gina Tricot. Tänker mig dom till ett par brunbrända ben och ett slappt instoppat linne eller en cool t-shirt. Älskar nitdetaljerna. Vad tycker ni?

slitna jeans

Eftersom dom slitna jeansen på Gina Tricot är slut i min storlek så tog jag saken i egna händer. Till våren är ju ett par slitna jeans ett måste! Väldigt snyggt. Dessa slitningar gjorde jag på ett par gamla jeans från Killah. Vet inte riktigt om jag nöjer mig än, kanske fixar dom mer. Än så länge ser resultatet ut såhär:



Rätt snyggt va?


bra helg

Har haft en superbra helg. I fredags mötte jag tjejerna, åt middag och tog några glas vin. Jättemysigt. Lördagen blev lite vildare, var på fest hemma hos Stina (min pojkväns kompis) som hade ordnat det jättebra! Jag hade med mig Sara och Sabine och hela festen var över förväntan. Har nog inte garvat så mycket på väldigt länge! Tokiga människor.

Nu ska jag strax ta en promenad med Sanna och Sara, ska handlar en fet godispåse till kvällens Beckfilm. Det är jag värd. Weho. Kram

nominerad

Jag är nominerad till veckans blogg hos Carro! Ligger dock i ett rätt starkt underläge, haha, så hjälp mig nu och gå in och rösta! ;) rösta här i kommentarsfältet!

fredagens



randig tröja - weekday
kjol - monki
skinnjacka - h&m

femte i andra

Torsdag idag vilket brukar innebära träning, men skippade det idag och istället sitter jag hemma hos K. Han gymmar just nu, men jag kände inte alls för det. Fryser och är trött. När han är klar ska vi äta kyckling och pommes. Imorgon ska jag jobba, så blir till att gå upp tidigt.

Har varit hundvakt idag hela dagen till min mosters hund. Lilla älskade plutten. Världens mysigaste. Lägger in en bild senare. Ha en bra kväll, p&k!

hrmf.

Jag är irriterad. Jag tror vissa personer ibland glömmer bort hur man ställer upp och alltid bryr sig. Tänker fortsätta vara irriterad och sen ska jag sticka iväg och dansa. Det kommer rädda min afton.

so long.

smärta

Hemma från träningen. Innan jag skulle gå dit tänkte jag raka benen lite snabbt. Så klev in i duschen och rakade fort som fan tills det rev till lite för hårt. AJ! Höll på att svimma. Sure, har skurit mig många gånger förr men detta var groteskt. Fick plocka av en grov skinnbit från rakhyveln efteråt. Fasen vad äckligt. Slutade ju aldrig blöda dessutom. Löste det hela med typ 5 plåster. Nu svider det som sjutton.

Annars brinner ljus här i mitt rum och jag ska lägga mig och kika på en film. Sedan ska jag försöka sova tidigt.



träning

Jag stod för matlagningen idag. Blev stekt och panerad torsk, kokt potatis och remouladsås. Otroligt underskattat enligt min mening. ;) Gott som bara den. Nu ska jag strax kila iväg och träna.







oversize



kavaj - h&m
t-shirt med tryck - jc


träningskläder



Jag var i stort behov av nya träningskläder. Jag och Sanna hittade massor idag!

Skor - Reebok
Stor grå mysig tröja - Reebok
Två par träningsbyxor (ett par tighta och ett par att ha över) - H&M
Linne - H&M

dagens



Kanske bör man börja med outfits? det brukar ju uppskattas.

nitväst - gina tricot
grå topp - h&m
jeans- asos

tips!



Mamma kom hem med den här skinnpajen häromdagen och jag måste säga att den är sjukt snygg! Om jag inte redan hade 3 st hade jag lätt köpt den. Kommer från Kappahl och kostar 599 kr! Kap. Snygg va?

godnatt

Idag har jag umgåtts med Kim, tränat med vänner, ätit en av mina favoriträtter (färsk pasta, kycklingfilé, fetaostsallad och tsatsiki), umgåtts med Emma och nu sitter jag här. Sjukt trött och ska stänga av datorn och lägga mig i sängen så fort jag får orken. Sanningen är att jag redan befinner mig i sängen, men bara att ta mig från sittande ställning till liggande känns som en kraftansträning. Haha.

Nej, godnatt nu.


Joe Labero

Lite bilder från Hamburger börs och Joe Laberos show, som för övrigt var grym! Var där tillsammans med Kim, hans föräldrar och syster. Vår julklapp från dom.




RSS 2.0